ASKERLERİMİZE MEKTUP YAZMA ETKİNLİĞİMİZ TAMAMLANDI

Okulumuz öğrencileri Doğu ve Güneydoğuda vatani görevini yapan kahraman askerlerimize mektup yazma etkinliği gerçekleştirdi.

23.03.2016 858

Okulumuz öğretmenleri gözetiminde; öğrencilerimizin vatan,millet sevgisini pekiştirmek, toplumsal olaylara duyarlılığını artırmak, farkındalık oluşturmak amacıyla  08/03/02016 - 26/03/2016 tarihleri arasında Diyarbakır Merkez 7. Kolordu Komutanlığı  Galip Deniz Kışlasında vatini görevlerini ifa eden Mehmetçiklerimize resim , şiir ve mektup yazma etkinliği yapıldı. 1. ve 2.sınıflar resim, 3.sınıflar şiir, 4.sınıflar da mektup yazma etkinliği ile projeye katkı sundular. Bize destek olan öğretmenlerimize, proje fikrini veren - katkı sunan öğrenci velimiz Meryem AYGÜL ve diğer bütün velilerimize , öğrencilerimize teşekkür ederiz.