Beşeylül İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: 2021-2022 Eğitim öğretim yılı 23 Nisan Etkinlikleri kapsamında yapılan futbol turnuvasında ilçe birincisi.

Saatler: Ders Başlama - Ders Bitiş: 08.00 - 12.50 Ders Başlama - Ders Bitiş: 13.30 - 18.20
Isınma: Kalorifer- Katı yakıtlı
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezi değildir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Learn With Me ( ETwinnig)
Kontenjan Bilgileri: 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 12 Sınıf Öğretmeni, 1 Okul Öncesi Öğretmeni, 1 Rehber Öğretmen, 1 İngilizce Öğretmeni, 4 Yardımcı Hizmetler Personeli

WEB - https://gordesbeseylul.meb.k12.tr

Adres - Uzunçam Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No49/1 GÖRDES / MANİSA

Yerleşim Yeri - Gördes İlçe Merkezi.

Adres - Uzunçam Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No49/1 GÖRDES / MANİSA

Ulaşım Kara yolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 110 Km. uzaklıkta olup ilçe merkezinde yer almaktadır.